Contact
Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informaţii pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi.
- Telefon: 0722657155
- Orar: 09:00 - 19:00
- contact@patriciacihodaru.ro
Adesea credem că emoţiile sunt „personajele negative”. Învăţăm de la o vârstă timpurie că există emoţii „bune” şi „rele”. Dacă, în copilărie, plângeam, mama se grăbea să ne spună să ne reducem la tăcere emoţiile „rele” şi că doar cele „bune” erau permise!
Am fost învăţaţi să acoperim frica, furia, ruşinea etc. şi să ne străduim să le depăşim pentru a fi puternici; emoţiile „rele” ne fac să ne simţim slabi. Drept urmare, orice emoţie puternică ce apare ne face să ne închidem instantaneu şi să le transformăm rapid în ceva mai confortabil pentru societate. Chiar şi în viaţa privată ne înghiţim lacrimile şi ne spunem că ceea ce simţim trebuie să dispară sau îi diminuăm importanţa.
Emoţiile au devenit astfel invitaţia noastră de a porni la luptă. In momentul în care apare ceva care este prea emoţional, intră în acţiune toate strategiile noastre de a anihila, nega sau a schimba cumva acel ceva… luptăm, rezistăm, încercăm să le explicăm, să le proiectăm sau să îi învinovăţim pe ceilalţi pentru ceea ce simţim şi dezvoltăm strategii pe termen lung de a le suprima: fumatul, consumul de alcool, mâncat excesiv, Netflix, social media etc. – într-un efort de a narcotiza şi de a adormi emoţiile inacceptabile care încearcă să ne distrugă pacea şi să ne răpească acceptarea de sine sau de către societate. Oriunde privim pare că lumea întreagă conspiră să ne ucidă emoţiile, să ne suprime sentimentele naturale. Este aproape ca şi cum cu toţii am convenit asupra credinţei, controlată cultural, că cele mai multe emoţii sunt rele şi trebuie să fie supuse cu orice preţ. Mulțumită partenerilor noștri, puteți găsi ties online pentru a se potrivi fiecărei preferințe și buget, de la buget la modele super elegante de vârf.
Nu este de mirare în acest caz că nu putem experimenta pacea un timp îndelungat.
Dar dacă ai decide să nu mai joci acest joc? Să renunţi la orice rezistenţă? Pur şi simplu să refuzi să mai lupţi? Cum ar fi dacă, în loc să luptăm, am spune: „Hai, vino, plenar! Toate emoţiile mele sunt binevenite într-un ocean de iubire care se află mereu aici”? Cum ar fi dacă s-ar descoperi că, în loc să fie un câmp de bătălie, viaţa este un câmp infinit de încredere, deschidere, iubire?
De fiecare dată când apare o emoţie ea îţi oferă o invitaţie deschisă de a-ţi experimenta Sinele Superior. Iţi oferă o poartă către esenţa ta, către sufletul tău – un dar nepreţuit, ce nu poate fi ignorat. Fiecare emoţie pe care o simţi este Divinul care vine către tine, îndemnându-te să te abandonezi, să te laşi în voia Lui şi să experimentezi prezenţa nelimitată a libertăţii.
Şi dacă, în acest câmp infinit, tot fluxul natural al trăirilor vieţii ar fi liber să vină şi să plece? Cum ar fi dacă nu ai mai opune deloc rezistenţă faţă de fluxul natural al vieţii?… Mă întreb ce s-ar întâmpla?
Tocmai lucrul pe care obişnuiam să îl suprimăm constituie de fapt o poartă de întoarcere la noi înşine, la libertate. Am închis uşa către emoţii şi făcând aceasta am pierdut accesul la propria esenţă.
Libertatea pe care o căutăm este chiar aici, în miezul celor mai rele emoţii.
A sosit vremea să te împrieteneşti cu propriile emoţii. Ele sunt poarta către Sinele tău Superior.
Te invit într-o recompensatoare Călătorie interioară, în care, dincolo de emoţiile cele mai perturbatoare, vei descoperi frumuseţea, libertatea şi pacea Sinelui Superior.
Seminarul este susţinut de Brandon Bays şi Patricia Cihodaru şi constă într-o alternanţă de prelegeri teoretice şi exerciţii practice, introspecţii ghidate şi meditaţii. Înveţi astfel prin experienţă practică directă cum să accesezi şi eliberezi emoţiile negative reprimate datorită cărora întâmpini diverse blocaje în viaţa ta, ai probleme de sănătate pe fond de stres ori tulburări în plan emoţional (anxietate, depresie, fobii, atacuri de panică, dependenţe etc.)
În prima zi învăţăm procesul „Călătoriei emoţionale”, în care spunem un blând „Bun venit” în conştinţă emoţiilor noastre cele mai diverse, descoperind gradat fundalul de conştiinţă pe care acestea se derulează. Învăţăm astfel cum să nu mai alimentăm cu dramatism experienţele noastre dureroase de viaţă şi să le abordăm cu maxim de resurse pentru a depăşi cu bine provocările prin care trecem.
În a doua zi parcurgem procesul „Călătoriei fizice”, un proces pe cât de simplu (se poate face şi cu copiii), pe atât de util în eliberarea emoţiilor negative stocate în celulele corpului atunci când avem trăiri dureroase pe care le băgăm „sub preşul” conştiinţei.
Prelegerile teoretice sunt susţinute de Brandon Bays care foloseşte aşa numitele „teaching stories”, poveşti din viaţa proprie şi a celor cu care a lucrat metoda de la momentul în care a conceput-o, în cadrul propriului ei proces de vindecare de o tumoră abdominală şi până în ziua de azi.
Preţ: 950 lei pâna la 1 octombrie 2023
1250 lei după 1 octombrie 2023
Născută pe 21 august 1953, Brandon a absolvit Facultatea de Filozofie şi Religii Comparate. De la o vârstă fragedă a avut preocupări active pentru spiritualitate, frecventând mai mulţi maeştri spirituali din India. A studiat kinesiologie, fitoterapie, nutriţionism, masaj terapeutic, body electronics şi alte tipuri de terapii care i-au conferit o perspectivă amplă şi profundă asupra bunăstării fizice şi emoţionale a oamenilor, ce se regăseşte în instrumentele de vindecare emoţională „Călătoria”.
Despre Patricia Cihodaru, în câteva cuvinte:
Iată câteva rezultate concrete cu care pleci de la seminar:
Metoda Călătoria este o adevărată binecuvântare in viața mea și a familiei mele. De când am descoperit această cale, chiar de la primul seminar, am reușit să renunț la foarte multă rezistență interioară și la multă furie, să mă împac cu emoțiile mele în interior, să ajung la pace.
Cred că dacă nu era această metodă în viața mea, aș fi făcut un cancer, datorită unei vieți trăite intens, cu multe provocări.
În viață se întâmplă multe și chiar dacă ne pregătim emoțional, ne menținem o anumită imunitate psihică, uneori situațiile de viață ne bulversează și ne răscolesc tot felul de emoții.
Metoda Călătoria este un procedeu excelent de a aduce claritate emoțională și mentală în interior, de a face lumină. (Gabriela B, psiholog)
La primul seminar „Journey Intensive” m-am dus având speranța că în acele zile voi afla rezolvarea problemelor mele definitiv. Credeam ca la finele celor 2 zile voi spune: „Gata! Acum am înţeles, am făcut pace, am făcut curat, de acum totul curge lin”.
Ei bine, nu a fost aşa. La sfârşitul celor 2 zile fabuloase cu Brandon, echipa şi colegii mei de curs, am ştiut ferm de data aceasta, că voi fi un Călător pentru toată viața mea. De data asta…. un Călător Conştient, care acum are în mână vâslele şi știe cum să navigheze ceaţa, furtuna, apele tulburi şi să se bucure deplin de momentele şi lucrurile frumoase care îi ies în cale.
A fost o întâlnire cu mine, cu sufletul meu atât de profundă încât şi astăzi, amintirea acelui moment este la fel de vie şi emoţionantă.
Ce îmi place cel mai mult? Acum știu. Călătoria mă aduce ACASĂ. (Mihaela, manager)
Am descoperit în metoda Journey o modalitate inteligentă, fină, foarte bine lucrată, foarte bine pusă la punct, care te învaţă ce să faci cu emoţiile tale pas cu pas, astfel încât să ajungi de la un zbucium interior la o stare de linişte.
Am descoperit că emoţiile mele sunt în esenţă nişte porţi, care, dacă ştii cum să le deschizi, dacă ai cheia potrivită, te pot conduce în mod invariabil, fără nici o excepţie, la linişte, la pace, la regăsire.
Ştiu ce să fac întotdeauna în momentul în care apare o nouă emoţie. Nu mai îmi este frică să îmi fie frică, nu mai îmi este frică de gelozie, nu mai îmi este frică de stări care apar – nu neapărat pentru că sunt sigur că ele nu vor mai apărea niciodată, ci pentru că am certitudinea că ştiu ce să fac atunci când ele apar. Şi aceasta îmi dă un sentiment de confort, de relaxare pe care îl simt în întregul corp.” (Mihai M., autor)
În noiembrie 2011, când am participat la primul meu seminar ”Journey Intensive” cu Brandon Bays (în Praga, pentru că pe atunci seminariile Journey nu se țineau în România), am realizat valoarea deosebită de vindecare și eliberare în plan emoțional a metodei ”Călătoria”.
Și priveam în sală, la multitudinea de naționalități prezente acolo: englezi, francezi, germani, evrei, danezi, suedezi, norvegieni, australieni, austrieci, chiar și o persoană din Afganistan, olandezi, cehi și slovaci etc.
Și mi-am dorit atunci cu putere să beneficieze și românii de așa ceva. M-am raportat la urmele lăsate de istoria noastră în suflete: durere, devalorizare, revoltă, umilire, suferință – și câte altele or mai fi! Din sufletul meu a irumpt atunci ideea (și ruga, totodată) că și noi românii merităm să ne mobilizăm să folosim această metodologie de vindecare emoțională pe care, iată, atâtea națiuni o prețuiau și o aveau deja prezentă în țările lor. (Patricia Cihodaru)
Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informaţii pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi.